Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Poskupljenje gasa otežava naplatu duga

Nova cena gasa predstavlja dodatni pritisak na distributere da domaćinstvima naplate potrošnju tog energenta, a samim tim ugrožava i stabilnost u isporuci gasa, ocenjuje za Radio 021 direktor preduzeća "Novi Sad - Gas" Jovo Vujanović.

Ukinuta presuda Milenku Peroviću

Apelacioni sud u Novom Sadu ukinuo je prvostepenu presudu profesoru Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Milenku Peroviću, optuženom za mobing i diskriminaciju asistenta Slobodana Sadžakova.

Regionalnoj deponiji dovoljan prostor gradske

Direktor "Čistoće" Dalibor Novaković izjavio je da projektom izgradnje regionalne deponije u Novom Sadu nije predviđeno zauzimanje dodatnog prostora, već će se gradnja sprovoditi na postojećoj gradskoj deponiji.

Sve spremno za EP u rukometu

Pripreme za održavanje Evropskog prvenstva u rukometu privode se kraju i Novi Sad će do januara biti potpuno spreman za jedan od najvećih sportskih događaja ikad održanih u vojvođanskoj prestonici.

Curi gas na Salašu 84

Na Salašu 84 nadomak Novog Sada oštećena je cev centralnog gasovoda i vatrogasne ekipe nastoje da zaustave curenje plina i spreče eventualnu eksploziju, rekao je vlasnik tog turističkog objekta Dimče Gulevski.

Novosadski džez festival od 16. novembra

Na predstojećem Novosadskom džez festivalu, u Kulturnom centru Novog Sada i Srpskom narodnom pozorištu (SNP), nastupiće Ron Karter, Gonzalo Rubalkaba, Duško Gojković i drugi svetski značajni muzičari, najavili su organizatori.